Forside

   Bestyrelse

   Vedtægter

   Vision

   Medlemmer

   Årsberetninger

   Regnskaber

   Kontakt

   Infoskærm

   Persondata

   By-Pedeller

   Trivselspiloter

   By-Kalender

   Bo i området

   Udviklingsplan

 

Infoskærm

 

En stor del af Karup-Kølvrå Byforums idegrundlag bygger på informationsudveksling, og derfor vil der på sigt blive opsat informationsskærme i både Karup og Kølvrå, hvor borgerne kan holde sig orienteret om hvilke arrangementer der er planlagt i de tilknyttede foreninger. Når systemet er færdigudviklet, vil der også være en fælleskalender hvor tingene er angivet i, og som vil kunne tilgås via Internettet.

 

Info-skærme finder du i Karup i REMA1000, i vinduet i Karup Kultur- og Forsamlingshus, i vinduet hos Skoen Østergade, i Seniorhuset, på Hessellund Sø-Camping og på Biblioteket.

 

I Kølvrå er der Info-skærme i vinduet i Kultur- og Klubhuset, samt i Friluftsbadet.

 

 

By-Kalender

 

Infoskærmen og fælleskalenderen er produkter som medlemsforeningerne tilkøber til kostprisen, og vil derfor være en billig løsning for de fleste foreninger på at få formidlet både kendskabet til foreningen og dennes arrangementer.

 

 

 

Regler for Infoskærm

 

 

Det koster 250,-kr. for oprettelse pr. forening til Infosystemet plus et årligt abonnement til 100,-kr.

Derudover kan der tilkøbes abonnement på Bykalenderen til 100,-kr./år.

 

Det betyder at første år vil medføre en udgift for foreningen der tilmelder sig på 450,-kr. hvis man både ønsker adgang til Infoskærme og kalender. Efterfølgende bliver udgiften på 200,-kr./år.

 

 

 

Karup-Kølvrå Byforum 7470 Karup CVR 40 35 93 03